top of page

Vols ajudar-nos a créixer obtenint beneficis xulos??

Com a Cooperativa sense ànim de lucre hem creat un perfil de sòcia que en diem "Amigues d'Arquitectura de Contacte"!

És ben senzill! Ens podeu ajudar econòmicament (es poden aportar diferents franges 5€, 10€, 15€, 20€ i 25€) amb donacions mensuals que ens permetran crear contingut i desenvolupar espais per a la divulgació i la investigació

A canvi, accedireu a un seguit de beneficis que esperem que us siguin interessants i, sobretot, útils! Aquí els podeu veure descrits:

Beneficis de ser "Amiga d'Arquitectura de Contacte!"

Tot i que tinguem diferents preus per a col·laborar, no discriminarem en els beneficis, és a dir, totes les persones que aporteu (des de 5€ a 25€) podreu accedir als mateixos serveis i oportunitats. Us demanem que doneu en funció de les vostres possibilitats i que només ho feu si us ho permet la vostra economia! En cas que econòmicament no us fos possible però tot i així volguéssiu col·laborar envia'ns un correu electrònic i segur que trobem mil maneres de fer créixer aquest objectiu d'aconseguir una arquitectura sana, conscient, propera i a l'abast de totes! 

Ara sí, al tema! Beneficis que obtindreu si us feu "Amigues d'Arquitectura de Contacte":

a) Rebreu, trimestralment, un petit recull d'articles i assajos breus que creem des de la cooperativa. Les temàtiques són molt diverses i sempre intentarem fer-ne un recull heterogeni.

Podreu llegir des de situacions de violència urbana a Palestina fins a canvis en la dieta i l'alimentació per reduir el dolor menstrual. Articles sobre petites millores que podeu fer a casa vostra per a que sigui més sana, tingui més llum, respiri millor, etc; d'altres sobre història de l'arquitectura; Què visitar en ciutats clau com Roma, Venècia, Atenes, Estambul... 

b) Organitzarem sortides i visites tan a obres nostres com a obres emblemàtiques de Catalunya i rutes per Barcelona. Per exemple, passejarem pel Gòtic de Barcelona i podrem veure tot el que amaga, la seva història des de la perspectiva de classe i el perquè de les obertures com Via Laietana. Visitarem obres com la Casa Bloc, la Fundació Miró, el Pavelló Barcelona, etc. Així com obres nostres on us podrem explicar els mètodes constructius, materials, dificultats de projecte, preus, resoldre dubtes, etc.

c) Tindreu accés als PodCasts de "L'Àgora d'Arquitectura de Contacte" (d'uns 20 minutets cadascun) creats per nosaltres mateixes on parlarem de tot tipus de temes! Des del procés arquitectònic, els estudis a la universitat, el perquè de crear cooperatives, els beneficis de l'arquitectura tradicional, com fem projectes sostenibles i en clau de gènere i integrativa, comparatives entre materials, suport legal, què cal demanar a nivell administratiu per fer reformes a casa, quant pot costar fer un projecte sigui una reforma d'un lavabo, una cuina o una casa sencera, i milers de temes més que segur que us poden ser útils i entretinguts! 

d) Ens permetreu crear uns altres PodCasts més enfocats a divulgació de temàtiques que ens travessen però escapen (aparentment) de l'arquitectura en sí. Parlarem de Gentrificació i violència urbana, de colonialisme del segle XXI, Sobirania Alimentària, Ecologia i Ecosofia, Urbanisme en Clau de Gènere, Educació i pedagogia Menstrual, Participació ciutadana, Facilitació en escoles i educació lliure, Gestió de Grups i Mètodes de Co-Creació i un llarg, llarg, etcètera! 

e) Tres cops l'any tindreu l'oportunitat de participar en tallers que organitzem per a vosaltres! Són tallers pedagògics i formatius entorn l'arquitectura, l'urbanisme i la violència que es genera mitjançant aquestes eines en el territori més proper i, també, el més llunyà. Per veure exemples de tallers que organitzem podeu entrar al web de Memòria, Lluita i Resistència fent "Click" aquí: Web de MLiR, que és la nostra branca política. Cotillejeu el tipus de tallers que hi ha, molts d'ells seran els que farem plegades! 

f) Participareu de sortejos que organitzarem on podreu guanyar tot de productes creats per nosaltres, des de bosses de roba personalitzades fins a dibuixos originals, pósters socials, penjolls de fusta, ceràmiques, etc. 

g) Podreu reunir-vos amb nosaltres 1 cop l'any per a rebre una consulta gratuïta entorn un projecte o millora arquitectònica que tingueu en ment. Pot ser des de petites qüestions com tipus de pintures que trobem en el mercat i les seves qualitats, beneficis i perjudicis; o bé dubtes sobre costos de reformes, obra nova, preus de mà d'obra...; també podria ser una idea de projecte i que necessitis ajuda per a pensar quins agents i passos s'han de fer a l'inici, etc. Ens reunirem (telemàtica o presencialment) amb tu i t'ajudarem en tot allò que calgui!

h) I, a més, ens permetreu trobar espais per a la recerca, la pedagogia i la divulgació, lamentablement camps molt precaritzats en aquesta societat. Tenir uns ingressos mínims per poder alliberar hores i persones dedicades a aquestes tasques farà que poguem crear recursos i eines útils tan per vosaltres com per la comunitat. Fem créixer la família i construïm, plegades, un món una mica millor. 

Gràcies per confiar en nosaltres! Aquí trobeu els tipus de donació classificats per arbres bonics mediterranis, repetim que gaudireu dels mateixos beneficis sigui quina sigui la categoria. Això ens sembla just ja que no totes tenim les mateixes possibilitats però sí les mateixes ganes!

bottom of page