top of page

Aquest és el nostre espai d’investigació, divulgació i crítica. Un espai de creixement i creació de contingut entorn les pràctiques de la nostra feina diària.  

APRENDRE i COMPRENDRE 

QÜESTIONAR i COMPARTIR 

 

PROPOSAR i COMBATRE

DOSSIER SOBRE EL CONFORT HIGROTÈRMIC

(Si t'interessa tenir-lo en format pdf, pots descarregar-te'l en aquest enllaç)

CÀPSULES INFORMATIVES

Publicacions i experiències

- Equip convidat a la I Biennal d'Arquitectura Jove de Catalunya

 

- Article al num. 65 de la revista D'Opcions centrada en el Confort tèrmic. Com el generem en moments d’emergència climàtica?

 

- Notícia a El Periódico sobre l'accessibilitat als patis escolars 

 

- Participació en la conversa "Ciutat jugables: Urbanisme pensat per tothom" del programa Fet a Mida

 

- Participació al debat/taula rodona "Un nou paradigma" organitzat per l'AJAC en el marc del ModelFest 2023

- Article "Perquè la superilla em farà fora de casa?" a la revista Crític en col·laboració amb Memòria, Lluita i Resistència

- Formació sobre el disseny col·lectiu i en fusta al Grau Superior de Disseny i Moblament de l'Institut Miquel Martí i Pol

- Participació en les jornades d'arquitectura a les aules del COAC dels anys 2021, 2022 i 2023.

- Article "Habitar els nostres espais propis" a la revista Núvol

 

- Exposició dels XII premis AJAC 2020 a l'Escola d'Arquitectura La Salle-URL

- Participació en les jornades "Intervencions en Patis d'escoles", organitzades per el COACT (Col·legi d'Arquitectes de Tarragona): enllaç a la sessió en format virtual

 

- Coordinació i edició del llibre col·laboratiu "Visions Compartides. Arquitectura Literària"

Premis i reconeixements

- Guanyadors dels XIII premis AJAC 2023 en la categoria "Arquitectura efímera" pel projecte "Les Bèsties. Projecte d'escenografia"

- Guanyadors dels XIII premis AJAC 2023 en la categoria "Processos Participatius" pel projecte "Repensem el pati de La Salle - Horta"

- Guanyadors dels XII premis AJAC 2020 en la categoria "Processos Participatius" pel projecte "Repensem el pati del Pla Marcell"

El nostre RUSC

Dins un marc vital precari, entenem que són necessaris nous espais on desenvolupar-nos lluny dels valors de la competitivitat, l’individualisme i la jerarquia, sovint posats per damunt de l’autoaprenentatge i la col·laboració. En la branca de l’arquitectura, específicament, ens trobem cada dia més desvinculades de la realitat social, reconeixent la disciplina com a eina de domini, segregació i extermini. Cal que ens responsabilitzem d’aquest pes i configurem una arquitectura de base justa, sostenible i col·lectiva. 

És fruit d’aquesta necessitat el naixement d’un espai on l’autogestió, la cooperació i la cultura són les eines i, a la vegada, la fórmula de la nostra llibertat personal i col·lectiva. Només així ens podrem enriquir, expressar i descobrir des d’un punt de vista crític i positiu.  Aquest espai és el nostre RUSC.

bottom of page